Monday, February 7, 2011

Rancang Perbelanjaan Anda Dengan Sebaiknya

Assalamualaikum...........

Lama gila tak update blog nie..al maklum laa tenet lembab skit..nak upload software pun susah..hahaa..kali nie nak kongsi software yang leh rancang perbelanjaan kita seharian..aie da start buat nie dari bulan lepas..ternyata, agak boros gak aku..wakakakkaa...apa2 pun, meh donlod dulu software nie..hehee

size :: 4.4 MB

Nie contoh screenshot daripada yang aku punya...


Best tau ada software nie..leh rancang kewangan kita..dan kita dapat tahu ke mana duit kita 'menghilang'..kita juga bleh tahu, bahagian mana kita selalu gunakan duit kita..hehe..k laa..ada banyak kerja lagi nak buat..selamat merancang perbelanjaan anda!!

2 comments:

::wan fadhilah:: said...

duit.. duit.. duit.. huhuhu

samizul.net said...

>Aie: Iyup, lama tul kau menyepi ni. Si Wan ok ja online + blogging, hua2

>Wan: Jimat2 masa LI ni, ehe3.. Abg senior pun jobless sudah ni, hua3

Post a Comment