Saturday, May 15, 2010

..::KALKULATOR SAINTIFIK DALAM LAPTOP??::..

Dulu time study week, aku pun pergi laa library nak study..time tu nak study environmental hydrology..masuk library, tiba-tiba dapat senyuman daripada pengawas perpustakaan.. Diorang semua nie baik-baik belaka..okeh, sampai di meja, ALAMAK!!! lupa pulak bawa kalkulator..!! takkan laa nak pakai kalkulator kat hp nie..mane ada kuasa dua, punca kuasa dua kan.. nak balik hostel jauh.. aduuuui~~~

Tapi jangan risau kawan-kawan..setiap masalah ada penawarnya..aku ada simpan dalam laptop aku..laptop?ye laa..dalam laptop aku nie ada kalkulator saintifik jugak laa.. hahaa.. kalkulator nie sebijik sama dengan kalkulator yang aku guna..cuma lain model laa..button suma sama..

Korang nak? meh aku bagi k...

Link ---> Kalkulator Saintifik (3.84 MB)
Password : elairvent

Semoga dapat meringankan beban kepada sesiapa yang terlupa bawa kalkulator macam aku yer..hahahaaa...

3 comments:

Valerie Binati said...

boleh meh simpan kalkulator dlm lappy? wah..! teknologi makin berkembang oo kan aie.. :))

trimas sharing. manatau berguna masa hadapan.. :)

Mohd Syafri B Yusof said...

iya..
ada bha...
suma benda skrg dalam alam maya..
hehee...
u r welcome..

Naisophon said...

Jimat RM55

Post a Comment