Tuesday, June 1, 2010

..::KUCING ITU DIPOTONG KAKINYA::..


KEJAM NAK MAMPUS!!!!!!!!!!

Tu ar kata-kata pertama dari aku kepada pelaku kepada seekor kucing gara-gara ia mengambil seekor ikan tanpa izinnya di restorannya untuk menyambung kehidupannya..manusia yang berhati BINATANG....aih..malas nak cerita,tak sanggup pulak aku nak cerita..korang tengok sendiri laa video nie..kasi kuatkan sikit suara k..

Menurut video ini,ia berlaku pada tanggal Mei 2005..ketika kucing ini mencuri seekor ikan di sebuah restoran...

Aku selitkan sedikit screenshot dari video klip tersebut..




Apa laa korang rasa jika korang tengok gambar tu..??kalau sesiapa yang sangat meminati kucing, memang korang rasa GERAM + SEDIH kan..sama macam aku..kat bawah nie ada video dia..sama-sama kita saksikan..

video


Aku memang sangat menyayangi kucing..aku selalu bagi kucing makanan jika kucing tu nakkan makanan time aku berada di restoran..bahkan siap aku panggil lagi bagi ia makanan..nie manusia seperti nie aku rasa memang tak layak dipanggil manusia nie..apa yang dia rasa kalau orang lain potong anggota badan dia?? apa agaknya dia rasa..??tak rasa pape kot kan..sebab dia tengok kucing nie elok jer..BODOH!! ada jugak manusia berfikiran macam tu erk..dasar akal yang singkat..!!tu laa..mak bapak orang suruh sekolah tinggi-tinggi, taknak..!!memang tak da sifat perikemanusiaan langsung..

Kepada sesiapa yang nak kan video nie,aku sediakan link untuk korang download:

(11.76MB) password : elairvent

Kenapa ada jugak manusia seperti ini?!! aduh, sangat sedih tengok video nie..aku harap kucing nie tabah mengharungi liku-liku hidupnya..

0 comments:

Post a Comment